Ați așteptat. Ați stat tremurând, așteptând newsletterul care nu mai venea odată. Dar iată, așteptarea a luat sfârșit. Black Friday FineStore 2023 este aici. Și dacă tot a venit, prima și prima dată vine cu un concurs. Și anume Verde la Black Friday.

Ce poți câștiga la concurs? Un pachet format din

1x Rom Matusalem 15 Gran Reserva 0.7L
1x Prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Dry 0.75L
1x Tequila Rose Strawberry Cream 0.5L
1 x Ronco Di Sassi Primitivo Di Manduria Riserva DOC 0.75L
1 x Ronco Di Sassi Bianco D’Italia 0.75L

Dar concursul este doar sarea și lămâia de dinainte tequila. Adevăratul spot on este că sunt reduceri la peste 2000 de produse, reduceri ce depășesc 20%, iar la unele produse chiar și 50%. Așa că, acum, chiar nu mai aveți nicio scuză să nu comandați sticla aia pe care credeați că nu v-o puteți permite. Pentru că, de Black Friday, oricine își poate permite să bea alcool de calitate, la prețuri mici. Nu există reduceri mai mari, pe timpul unui an, decât cele de BF. Și, dacă așteptați, stocurile sunt limitate și se vor termina. Și, când o să veniți aici să vă plângeți că vai, dar eu de ce nu am mai prins din oferta…nu știu, Flor de Cana, de exemplu, o să vă răspund cu un print screen din ce scrie aici. Ca idee, Flor de Cana, care este un rom senzațional, este la reducere de 35% fix acum. Adică costă 89.98 lei. Dacă nici acum nu e momentul să bei rom învechit 12 ani, în butoi de stejar, nu știu când e.

Oricum, puteți da follow pe Facebook și/sau Instagram, din ce am înțeles, și acolo vor apărea ofertele. Ca și în mail, pentru abonații la newsletter.

Nu uitați, urmăriți reducerile pe brandurile astea. Pentru că vin lucruri bune.

Clase Azul – pentru Tequila
Matusalem – rom, dar ce rom…
Gosset Dacă vă place șampania aia bună
Frapin
June
Flor de Cana romul nr.1 în America Centrală. Maturat 12 ani în butoaie de stejar.
Foss Marai
Masi
Ronco di Sassi

O să mai revin, pe parcursul zilei, cu noutăți, când o să le primesc. Cu update la articol. Țineți excesiv de aproape și happy FineStoreing! Și nu uitați să ne scrieți ce v-ați luat și dacă ați prins Flor de Cana.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.