Vagi amici, vi-l prezint pe cel mai bun om din lume, cel mai generos, cel mai om dintre oamenii cu nume de om.
Cititi, cititi si luminati-va. Cititi cum evolua el, ca o racheta, iar prruasta aia de langa el nu evolua si se indreptau clar spre divort, pentru ca, daca esti racheta, nu poti sa stai langa cineva care e pe un alt palier.
Si atunci, generos, bland si puternic, a decis sa o ridice pe prruasta dreaq de jos, sa o puna sa citeasca, a si platit-o sa citeasca, sa o aduca la nivelul sau de racheta. Iar acum gonesc impreuna, amandoi, doua rachete nivelate, imprastiindu-si dragostea si coachingul prin univers.

Rar mi-a fost dat să văd un om mai scârbos decât manțocarul ăsta. Orice, oricine este bun de călcat în picioare, dacă face bani. Practic, a făcut-o proastă pe femeia aia de vreo 3 ori, plus materialistă. El era rachetă, iar ea era o proastă care nu ținea pasul cu el.

Lorand, femeia ta este proastă, într-adevăr. Dar e proastă pentru că stă cu tine. Sau materialistă, că banii nu au miros, chiar dacă îi scoți din canalizare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.