hitler-si-horthy-nazisti

Mai țineți minte când vă povesteam despre tehnicile de manipulare la introducerea unor taxe? Se pare că și colegii unguri le-au experimentat.

Dacă mai țineți minte, zilele trecute a fost un val de furie la adresa naziștilor care guvernează ungaria, naziști care au decis să introducă o taxă de 61 de cenți pentru fiecare gigabyt de informație descărcat de pe internet. Lumea a luat-o razna, haos, demonstrații pe străzi.

Liderul grupului parlamentar al partidului de guvernământ Fidesz, Antal Rogan, a anunțat luni că formațiunea sa a înaintat parlamentului un amendament. conform amendamentului, suma maximă percepută în cazul transferurilor de date ale persoanelor fizice va fi de 700 de forinți, adică de 2,2 euro pe lună și de 5000 de forinți, respectiv de 16 euro, în ceea ce privește persoanele juridice.

Și acum, lumea se va retrage mulțumită în case, zicând Ei, da, 2 euro nu e mare brânză, e suportabil. Ați văzut, băi, ce înseamnă puterea poporului?

Ia gândiți-vă, cum ar fi sunat ca, de la început, nazistul să anunțe că vrea să pună o taxă de 2 și 16 euro, pentru utilizarea internetului? Demonstrații de masă, terminate cu forțe de ordine și șpreiuri lacrimogene, pentru că nu mai putea da înapoi.

Astfel, toți sunt mulțumiți, impozitul trece, oamenii au înfrânt, totul e bine.