M-am uitat la filmulețul ăsta de câteva ori, în ultimele 2 zile, l-au pus băieții pe Război în Ucraina și a explodat peste tot.
La început ești tentat, normal, să admiri curajul, cât de tare e tipul, cum dracu mai stă drept, nu îl trag în jos coaiele alea de bronz platinat și amestecat cu titaniu și altele. Ba chiar am văzut băieți de ăștia, luptători de canapea, care își băteau joc de al doilea tip, ce fraer băh, cum adică să îți fie frică, țac pac, i-ai făcut praf.

Anyway.
Eu nu pot decât mă gândesc la faptul că, acum un an, tipul care e azi Rambo în tranșee, probabil era un om simplu, cu un job normal de 9-17, cu o prietenă și o viață relativ normală. Iar acum este, probabil, cel mai cunoscut soldat din lume. Fără să vrea, doar pentru că și-a apărat viața de turmele de orci.

Numai pentru asta, pentru că a distrus atâtea vieți, Putin și ai lui ar trebui uciși. Și poate și fiecare al 5 lea rus, pornind dinspre graniță spre Moscova. Reducerea cu 20% a șeptelului este benefică pentru sănătatea sa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.