Poate pe cei ce au permis îi interesează cum se simte cineva cu permisul suspendat, după 12 zile de lipsă.

1. I-am îmbogățit pe cei de la Speed Taxi. Am fost peste tot, unde am avut deplasări rapide, cu taxiul. Mișto aplicația lor de iPhone, taxiurile vin întotdeauna la timp, tot respectul. Nasol că absolut nici un șofer nu are aer condiționat în mașină, sau, dacă are, nu îi dă drumul. De fumat nu mai vorbesc, că deja sunt pretențios.

2. Am vise cu mașini. Sunt genul care consideră mașina un mijloc de deplaasare. Mise fâlfâie de marcă sau tonaj, dacă am confortul necesar în ea și mă duce din punctul A în punctul B, fără să o repar la fiecare drum, cum era Nova, dumnezeu s-o ierte. Așa că nu mă pasionează mașinile, nu merg la teste de mașini, nu mă uit la formula 1 decât dacă e la Monaco (pentru că îmi plac străzile și îmi aduce aminte de NFS). Acum, visez noaptea mașini, visez că conduc, am visat chiar că am luat un autostopist, lucru pe care eu nu îl fac și nu îl voi face vreodată.

3. Mi-am cumpărat bicicletă, nefiind mulțumit de randamentul celei vechi. Am mers cred că 100 km cu bicicleta zilele astea, de plictiseală. Nu e mult, dar tot e ceva, ba chiar am slăbit câteva grame. Nu, acest articol nu este despre sfaturi de slăbit, alimentație și ce ar trebui să fac de fapt. O să îți șterg comentariul.

4. Am fost la shopping pe bicicletă. Cu ocazia asta am trecut și prin furcile caudine ale paznicilor, care voiau tot timpul să îmi verifice rucsacul, așa, preventiv. Sfatul medicului, legal nu au voie să pună mâna pe nimic din ce vă aparține. Dacă încearcă ceva, sunat 112, chemat poliția. iese distracție frumoasă, vă asigur.

5. Nu știu cum o să mai rezist încă 18 zile fără permis. Minutele mi se par ore, orele mi se par zile, zilele mi se par luni. Lunile nu știu cum mi s-ar părea, că încă nu am ajuns acolo. Vă spun când fac o lună cum a mai fost.

Concluzia?
Retard să fie ăla care o mai recunoaște vreo zgârietură pe mașină vreodată.
ACAB!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.