Uite așa arată.

Înainte de a vă repezi să vă dați cu părerea voastră neprețuită despre Uber, Bolt, Taxi și altele, rețineți, vă rog, că nu despre asta vorbim, ci vreau să vă învăț cum deosebiți manipularea jurnalistică făcută pe bani (maxim 1000 de euro e mizeria aia, deși cred că nici atâta, pentru că hoțnewz sunt fomiști) de știrile reale. Citiți cu atenție și încercați să rețineți apelul la lacrimi, sentimente și plăceri, singura chestie disponibilă piaristelor în asemenea momente. Țineți minte și pe viitor, toți, toate, fac același lucru, pentru că au aceleași standarde. Când veți mai citi despre ceva care e exploziv, concret, realist, măsurabil iar răspunsul e o jelanie tip ce citiți aici, bingo, ați găsit banii.

Și pentru cei ce nu înțeleg, vă explic.
Dacă mai țineți minte, am scris despre protestul taximetriștilor. Care aveau niște revendicări legate de legalitatea Uber, despre concurența neloială pe care o practică și alte chestii, le citiți acolo.
Care este răspunsul Uber, plătit către Hoțnewz, prin vocea unui anume Cătălin Codreanu, președintele unei fantomatice coaliții pentru economia digitală?
Bucureștenii iubeeeeeesc uber, bucureștenii vooooooor uber. Efectiv nimic, zero, nix, nada despre chestiile alea reale, de la protestul pe care îl combate domnul Codreanu. O jalnică melopee despre cum vai, dar lumea ne iubește, lumea ne vrea, cum se poate să atentați la plăcerile oamenilor?

Bucureștenilor, cât de mult iubiți Uber? (funny stuff cum Bolt stă după colț, calm și nu face nimic, pentru că nimeni nu se ia de ei, deși sunt oglinda identică a Uberului, inclusiv aceleași mașini)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.