Vai dragă, eu nu mănânc de la KFC, ai văzut cum sunt omorâţi puii ăia?

Asta e fraza clasică pe care o întâlneşti la pizdulicea de mol scoasă la o haleală ieftină sâmbătă seara. Nu contează că mâncarea de fast food ar fi proastă, nu contează că e plină de E-uri, grăsimi hidrogenate şi alte descoperiri mirifice ale secolului 21. Nu dragă, puii ăia sunt omorâţi în mod barbar şi nu pot accepta aşa ceva.

Oare are impresia careva că dacă puii ăia ar fi ucişi în mod delicat, ar fi mai mulţumiţi? Dar oare cum ar trebui să fie ucis un pui pentru ca un ecologist de genul ăsta să îl consume cu plăcere?

Să îi pună o pungă pe cap şi să îl sufoce? Să îl asomeze ca pe porci? Să îi bage un cuţit în inimă? Să îi gazeze? Sî îi alerge până îşi dau sufletul?

Întreb şi eu, pentru că dacă m-aş pune în locul puiului, nu prea mi-ar păsa metoda prin care sunt ucis, ci mi-ar place la maximum să nu. Fiu ucis, adică.
Iar asta nu presupune să fiu omorât. Şi să fiu al naibii dacă presupune să fiu mâncat după aia. Nu că mi-ar mai păsa, dar ca idee, nu mi-ar place ca rămăşiţele mele pământeşti să fie de fapt căcatul altuia.

Deci, ce metode blânde de ucis puii de la KFC aveţi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.