Domnul violator de băieței, fostul preot Cristian Pomohaci, nu are vreo problemă cu faptul că nu mai face parte din biserică sau ceva, dânsul poartă uniforma cu drag și spor, se prezintă drept părintele Pomohaci, lumea îl adoră, pentru că sigur minorul ăla violat de el a fost trimis acolo ca să îl ispitească, a avut mulți dușmani, era un curv băiatul ăla.

Anyway, nu e vreun subiect de care să fiu foarte legat, românii primesc fix ceea ce merită, românia e o societate în degringoladă, într-un adânc proces de dezagregare, cauzat de analfabetismul extrem impus de PSD, PDL și PNL în ultimii 30 de ani.

Ce voiam să râd cu voi este comunicatul patriarhiei unde a fost înregimentat nea popa violatorul.

Cu multă îngrijorare și durere, vă aducem la cunoștință faptul că domnul Cristian Pomohaci, fost paroh al Parohiei Moșuni, Protopopiatul Târgu Mureș, deși nu mai are calitatea de preot, a continuare să mimeze Preoția și să facă slujbe religioase în garajul casei personale din localitatea Moșuni. Mai mult decât atât, de curând, a cumpărat un local în localitatea Ernei, județul Mureș, pe care l-a transformat în biserică sau mănăstire, fiind împodobit cu iconostas și cu obiecte de cult, oficiindu-se acolo slujbe specifice Bisericii ortodoxe.

Prin urmare, îndemnăm pe toți credincioșii Eparhiei noastre să nu frecventeze ale locaș, deoarece nu este o biserică sfințită de către un episcop ortodox, după rânduială ortodoxă. De asemenea, tot ceea ce se săvârșește acolo de către domnul Cristian Pomohaci și ajutoarele acestuia nu este valid, nu aduce binecuvântare și har celor ce participă la astfel de slujbe. Dimpotrivă, le poate aduce multă suferință și necaz în viață, pe plan spiritual și fizic.

Deci rugăciunile și alea alea ale lui Cristi nu sunt valide, sunt valide doar cele dintr-un locaș oficial al bisericii? Am râs de mi-am scrântit falca. Zici că se ceartă Marea Vrăjitoare Oglinda cu Marea Vrăjitoarea Sarafana, zicerile lor de deochi e cele mai tari, fă.

Butt i’ll play. Ca idee, mâinile preoților sunt sfinte. Prin hirotonisire, mâinile preoților devin sfinte, legătura dintre Hristos și omenire. Mâinile preoților sunt cele care transforma apa de canalizare în agheazmă, cel mai sfânt lichid creștin, după vinuțul lui Hristos, care-i reprezintă sângele pe care îl mănâncă credincioșii la împărtășanie. Problema de aici este că mâinile unui preot rămân sfinte toată viața, chiar dacă muritorii din biserică au decis să considere că fututul în cur de minori ar fi ceva neplăcut lui Dumnezeu.
Adică Pomohaci face, conform legilor bisericești, aceleași minuni sacre ca și ceilalți purtători de sutană.

Dacă nu mai țineți minte ce a făcut Pomohaci sau vi se pare funny, citiți și reamintiți-vă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.