Știți cum e aia la creștini, în vechiul testament cu dacă a greșit părintele, să fie pedepsiți copiii până la a 7 a spiță, dacă domnișoara nu mai e virgină, să fie ucisă împreună cu mama care nu a păzit-o, și alte chestii?

Poliţia britanică a confirmat miercuri că una dintre cele patru persoane arestate pentru atentatul de luni, de la Manchester, este fratele lui Salman Abedi, presupusul autor al atacului, relatează BBC News.

Potrivit presei britanice, bărbatul a fost arestat marţi.

Cred că, totuși, e o greșeală în formulare, iar fratele lui Salman ăla era și el suspect de participare sau ceva.
Pentru că, altfel, nu înțeleg cum vine asta. O rudă a făcut o crimă, mergem să îi arestăm familia, pentru că de aia.

De exemplu, eu nu vorbesc cu fratele meu de 4 ani. Dacă pe ăla îl apucă dragostea de ISIS și aruncă în aer locul de muncă din state, vine poliția și mă arestează, pentru că poate eram și eu implicat sau știam?

Unde este principiul acela al nevinovăției până la proba contrarie și de ce rudele ar trebui să fie responsabile de ce fac cei din aceiași familie?

Serios. Citeam dimineață nuștiuce mesaj al poliției care anunța că dacă vorbești împotriva islamului în general, e infracțiune. Păi ăsta e mai profiling decât orice vorbă împotriva islamului și seamănă cu arestarea tuturor japonezilor din US în timpul războiului mondial.

Dați-le mă o semilună galbenă în piept, măcar să știe omul de cine să se ferească!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.