Atac terorist la englezi, care au aflat, pe pielea lor, că de fapt nu românii sunt problema lor, ci propria grădină de musulmani legali, cu iubire de fecioare, valhalla și creatori de enclave unde să își dezvolte în liniște apetențele pentru toate 3.

Ce mă enervează pe mine, imediat după fiecare atentat de genul, e altceva.
Să nu se înțeleagă greșit. Nu sunt genul care pune anatema pe orice musulman, cum ar face tot românul tradițional ortodox care pun porci pe terenul unde se va construi moscheea din bucurești.

Probabil mă ajută și faptul că știu foarte mulți oameni de altă religie decât cea majoritară din colțul ăsta de lume. Sau poate pentru că sunt mai cult, împreună du Dragnea, decât majoritatea românilor. Și știu că, indiferent de religie, proporția de oameni este cumva asemănătoare. Și că acum, întâmplarea face ca cei ce explodează sunt muslimi. Acum 80 de ani, creștinii ucideau 6 milioane de evrei, în numele unui dumnezeu wagnerian. Nu religia contează, ci jigodiile care o propovăduiesc.

Problema mea e cu cei care aruncă cu corectitudine politică cât cuprinde, în momentele nepotrivite. Exact în momentele ce urmează unui atentat, când oamenii încă sunt sub impresia morții celor dragi, apar corecții, care încep cu Dar vai, să nu blamăm toată religia, nu toți sunt la fel. Să nu blamăm toți musulmanii. Să nu.

Serios, acțiunile de genul nu fac decât să potențeze ȘI MAI MULTĂ URĂ împotriva unor oameni, poate, nevinovați.

Unul din voi mă corecta înainte, că de ce spun că e musulman, încă nu s-a anunțat oficial, poate e un sociopat.
Really?