Pe de o parte, mi se pare normal. E cel mai aglomerat și mai mare oraș din țară, poate singurul oraș civilizat din țară, plin de țărani veniți să simtă gustul cărnii, pentru că acasă s-au săturat de mâncat ștevie de pe marginea șanțului, prin urmare se conduce agresiv, mult mai agresiv decât în restul țării, aproape la fel de agresiv ca în Istanbul, așa că da, așa ar și trebui, conduci în București, ghinionul tău, ai RCA mare, nu îți convine, lasă mașina acasă sau marș de la capitală și condu la Fetești, Adjud și Florești, că statul în coloană nu produce accidente.

Problema e că, datorită mărețelor directive ale statului, toate firmele de leasing au, obligatoriu, sediu în București. Prin urmare, toate mașinile de leasing din românia au numere de București. Toate flotele posibile, din orice colț de românie, le vezi cu număr de IF, că nu mai există combinații disponibile cu B.

Și uite așa, de facto, crește RCA-ul la toată lumea, nu pentru București.
Smart move, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.