Știu, evident, că nu e PC să spui azi așa ceva, în era în care orice ai zice, este victim blaming și nu se poate să facem victim blaming.
Dacă cauți pe google india gang rape, ai 83 de milioane de rezultate. De fapt, orice căutare care are în conținut india și rape întoarce sute de milioane de rezultate per total. Efectiv india e o țară înapoiată. Locul unde violul, pedofilia, mutilările genitale, uciderile rituale sunt chestii normale, de zi cu zi, acceptate și trăite de sute de milioane de oameni. Oameni care își aruncă morții în gange, după care fac o baie la cur în gange, după care iau și două găleți de apă sfântă, să facă o ciorbă de curry acăsică.

Nu am vreo problemă cu indienii în sine, oamenii nu au, per se, nicio vină. Sunt ținuți în incultură și sclavie încă de pe vremea când britanicii îi ucideau legați de fura tunului, iar actualul gunoi ce îi conduce, Narendra Modi, și-a construit propria statuie, a unității, înaltă de 182 de metri.

Pur și simplu oamenii aceia nu au nicio șansă și nu vor avea niciodată, destinul lor este să fie sclavi până când vor fi prea multe miliarde pentru pătrățica aia de pământ, după care se vor ucide jumătate într-un război fratricid gen india vs paki plus niște china și aia e.

Problema e atunci când vii dintr-o țară educată, safe, se presupune că înțelegi cum funcționează lumea din jurul tău, dar alegi să îți duci femeia la plimbare pe motor, prin india. Că cam ce se poate întâmpla? Că infractorii nu au voie să se apropie de tine, trebuie să le indici clar că nu le permiți și ei pleacă.

La fel ca damzelele alea care au plecat la plimbare pe jos prin Maroc, ca să admire oamenii și peisajele. Și au admirat până și-au pierdut capetele de admirație

Consider cu sinceritate că bula noastră de civilizație din Europa ne distruge, ca rasă, ne distruge ultima fărâmă de self preservation. Oamenii trăiesc atât de bine și de relaxați, încât dacă au impresia că se pot plimba liniștiți prin countryside în Scoția, o pot face și în Maroc sau India, neînțelegând că spoiala noastră de civilizație are zero legătură cu majoritatea globului pământesc și că acea majoritate încă trăiește într-un ev mediu unde se măcelăresc pentru religie, mâncare, virgine, slavă lui Allah și alte rahaturi.

Dar sigur, victim shaming, blaming, alea, noi suntem civilizați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.