Nu știu dacă v-am mai spus, dar vine toamna. Mai sunt vreo 130 de zile până la crăciun, și 10 până încep glumele cu wake me up when september ends. Da, internetul poate fi un loc foarte plicticos și redundant.

Așa că TREBUIE să profităm cât se mai poate de tot ce a mai rămas din vara asta. Plajă, piscină sau, de ce nu, răcoarea unei săli de cinema VIP. Și nu există condiții VIP mai confortabile decât cele de la Cinema City, cele unde ai cina completa (plus meniuri popcorn si nachos nelimitate), suporturi de picioare, fotolii ultraconfortabile și comode.

Și dacă tot sunt un refugiu atât de bun pentru căldură, au și o promoție foarte bună. Până la finalul lunii august oricine merge la film la un cinematograf din rețeaua Cinema City poate câștiga peste 1.3 milioane de premii pe loc și în plus poate să participe la o tragere la sorți cu premii în 24 de vouchere de vacanță de 500 euro, iar ca premiu cel mare e o mașină Toyota Aygo.

Dacă până acum v-a plăcut ce ați citit, o să vă placă și de acum încolo.
Pentru că vreau, și pot, să trimit 5 dintre voi, împreună cu persoana iubită la VIP Cinema City din Park Lake Shopping Center. Pentru asta, nu trebuie decât să îmi spuneți la ce film ați vrea să mergeți, și eventual, de ce, din oferta cinema city din Park Lake (la toate salile, nu doar cele VIP).

Concursul durează până mâine seară, tragerea la sorți, miercuri. Nu uitați, dacă avem noroc, e posibil să fiu și eu cu voi, depinde de program.

Câștigători:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.