secretara-oprea

Deci lăsați-mă să înțeleg, că eu sunt ușurel mai încet.
Primarul sectorului 4 semnează lucrarea dedicată memoriei celor morți în clubul Colectiv. Lucrare acordată fără licitație, unei firme de casă a UNPR. După care, la sesizarea și scandalul declanșate în presă și online de către supraviețuitorii Colectiv, același primar reziliază contractul și sesizează DNA?

Serios? Adică tipul chiar crede că așa poate să scape de orice responsabilitate, spunând că el nu a știut ce semnează?
Pe de altă parte, e de remarcat insistența UNPR de a căpușa tot ce se poate căpușa în românia. Primarul nostru e de vină pentru incendiul din colectiv? Nu e nimic, punem altul și facem un ban și din moartea oamenilor. Doar le facem un monument, nu înțeleg de ce atâta scandal.

Gândiți-vă la asta când veți merge la vot. Și veți merge, pentru că sunteți oi. Gândiți-vă ce a făcut UNPR în românia în ultimii ani, pe ce culmi a dus mafioțeală și șperțul, gândiți-vă la Oprea și Gigină, la Onțanu, la Adela Lorenda Popescu, secretara decorată de 2 ori cu Steaua ROmâniei, după care gândiți-vă și nu mai puneți ștampila pe partidul cu care se va alia partidul securiștilor. Cel mai probabil PSD, desigur.