Mai țineți minte când FRF a dezafiliat-o ilegal pe Craiova? Pentru că așa a dorit Mircea Sandu, acolo era un lot de jucători care trebuiau să aducă niște bani cuiva, deci, s-a putut cu ajutorul uscăturii numite VIorel Duru. Un grup de mafioți reali, care nu au pățit nimic și încă nu pățesc nimic pentru tot ce au distrus în fotbalul românesc, care scuipau cu aroganță pe oricine le atrăgea atenția că nu e în regulă ce fac.

De citit cum se comportau la proces.

Ei, acum, când FRF e pusă în fața unui verdict favorabil fostului patron al Craiovei, care ar trebui să primească circa 200 000 000 euro de la FRF, aroganța s-a schimbat.

Dacă se va accepta recuperarea banilor din partea FRF, ar însemna distrugerea începând de azi a fotbalului românesc. Adică distrugerea celui mai iubit sport din România, cu cel mai mare impact în țara noastră.

Vă rog să vă imaginați că de azi vor rămâne fără loc de muncă sute de persoane: antrenori, jucători, staff medical. Adică vor dispărea peste 250 de cluburi care aparțin de FRF! Vă rog să vă imaginați distrugerea tuturor proiectelor aflate în derulare de FRF. Mă refer la turnee și la olimpiade școlare, la care participă o mulțime de copii din România. Vă rog să vă imaginați că România nu va mai avea echipe naționale de copii și juniori, nu va mai avea echipă națională de seniori. Echipa națională ar trebui să se retragă din toate turneele.

România și Bucureștiul ar putea pierde șansa uriașă de a organiza EURO 2020, poate cea mai importantă competiție la care România ar putea fi gazdă. Vă rog în final să vă imaginați că sute de sate, comune, orașe și municipii ar rămâne fără activitate sportivă. Ar fi nevoie de zeci de ani ca lucrurile să revină la normal

Iată, înțelegeți? Onorată instanță, FRF a furat și a distrus o echipă, cu bună știință și fără niciun fel de remușcare. Nu ne puneți să dăm înapoi ce am furat, pentru că vai, se distruge tot eșafodajul mafiot cu care am încrângurat românia. Toată românia rămâne clar fără sport, dacă dăm înapoi banii furați. Haideți să nu îi mai dăm înapoi, este pentru binele comun al patriei.

Lepre. Trebuie să se distrugă tot. Să fie ars tot și, EVENTUAL, reconstruit pe terenul rămas. Altfel, toate gunoaiele din FRF nu vor face decât să se mute de pe o bancă pe alta. Șmenarii care, la calificările echipei naționale, dădeau prime de calificare inclusiv femeilor de servici, iar angajații FRF primeau mai mulți bani decât jucătorii, pentru că, fără ei, nu se putea întâmpla nimic.

Desigur, la ce justiție e în românia, e perfect posibil să se ajungă la soluția tip Firea, gen Da, să îl dea Mititelu în judecată pe Sandu și să își recupereze banii. Pentru că de ce nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.