Bunicul meu a fost, conform standardelor comuniste, un chiabur împuțit. Mai era și liberal, ceva șef pe la ei, încă o greșeală gravă. Din cauza asta, el și familia lui au suferit mulți, mulți ani. Inclusiv nepoții săi au fost scoși din facultate și trimiși, obligatoriu, la munci de jos, paznici, femei de serviciu, pentru a le arăta greșeala de a fi ieșit dintr-un chiabur. Împuțit. Da, oameni care, în fața regimului nu aveau decât vina de a fi copiii unui indezirabil, au suferit și le-a fost distrusă viața din cauza asta.

Claudiu Năsui este un fost lingău USRist, ajuns, acum, ceva ministru.
Claudiu Năsui s-a gândit că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să inițieze un proiect de lege prin care să aruncăm cu pietre în rudele foștilor securiști până la gradul 3. Pentru că, nu-i așa, precum spune biblia, strănepoții vor suferi pentru păcatele părinților.

Claudiu Năsui e un bou. Am stabilit deja asta. Ca parlamentar, poate avea intenții legislative, e dreptul să. De bou. Interesant e cum toți sinecuriștii USR au trecut în spatele ideii, cu acuzații de alea bune, de partid, gen Să vedem cine sunt puii de viperă care au scăpat nestriviți.

Niciodată, dar niciodată, nu voi mai vota USR, Plus, sub orice formă liber schimbistă cu care ar veni.
Niciodată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.