– Te agresez sexual, scroafo! îi zise Georgică Simion doamnei Diana Iovanovici Șoșoacă, viitoare președintă a româniei.
Și lumea a luat-o razna. Bine, puțini au fost cei ce s-au ultragiat de indecență, vai, cum să spui asta unei femei, în principal pentru că doamna Diana Ivanovici Șoșoacă e un porc evoluat la stadiul de mers biped. Toți s-au apucat să râdă despre vai, stadiul jalnic al politicii românești, ce de kkt e totul, ah, uh, ce urât.

Ce nu remarcă nimeni este că niciun bărbat cu oareșice street smart la el nu ar înjura pe nimeni așa. Efectiv nu ai cum, formularea este de o demență desăvârșită și este creeată de un geek idiotic, probabil femeie, care își exacerbează spaimele de pe internet. În niciun caz un fost șef de galerie, cum e George Simion, nu ar zice așa ceva.

Prin urmare, cel puțin pentru mine, este evident că e un circ aranjat pentru ochii publicului, între Georgică și fosta sa coechipieră de partid. De ce?
Well, vedeți voi.

Ca idee, mai folosesc Midjourney pentru a ilustra articolele. Ce funny. Nu ai voie să creezi imagini urâte despre femei, cum să spui despre femeie că e porc. În schimb, pentru bărbați nu e o problemă. Uite de aia o să crape lumea cât de curând.

Pentru cine e curios, asta a fost imaginea rezultată pentru promptul bărbat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.