Mai țineți minte vama veche, înainte de a o salva Mircea Toma și de a o transforma în gunoiul kitchios care este acum? Nu o mai țineți, că deja au trecut prea mulți ani, vamaioții vechi se duc la Corbu, lângă tirurile de pe plajă, iar cei noi nu știu altceva decât 40 de lei fițoșica și 15 lei salata de varză.

Cu ciorbă de pește, ingredient pește.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

16 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    mai sunt locuri libere?

  2. #2

    Pein 2004 era Mircea Toma in vama la carasu’ gol si il flutura pe la unele (nude ai ele) care mancau la o măsuță de camping. Al dracu mos… nu era pana la genunche da’ aproape.

  3. #3

    ”Cu ciorbă de pește, ingredient pește.”
    Ai descris cu succes 90% din turismul romanesc.

  4. #4

    acu vreo 3-4 ani am fost la “celebrul” Puflene in delta.
    Ne-au dat bors de peste din macrou congelat. Macrou congelat in delta…

    • #5

      Soprana de coloratura ti-a trebuit! Na, sa mai faci misto de batraneii napastuiti!

    • #6

      disparuse din peisaj la data evenimentului cu puflene

  5. #7

    Ciorba de peste cu 60 grame peste !!! Asta e ciorba de hamsie !!

  6. #8

    Eu cred că Vama ar fi ajuns la nivelul ăsta de popularitate și fără ambasadori care să o salveze.
    Ca exemplu aș lua Vadu/Corbu. În 2016/2017, într-o zi de vară erau cam 10 oameni pe km liniar de plajă.

    Acum, din ce înțeleg de alții care se mai duc (n-am mai fost din 2017) s-a aglomerat destul de tare.

    Nu mă pronunț despre cum e Vama acum, evident că sunt oameni cărora le place, altfel nu ar fi pe locul 2 la capitolul cât de scumpă e. Pentru mine a ajuns prea de clubbing.

    • #9

      Nu sunt mulți nici acum pentru că drumul până la plajă arată ca bombardat de ruși.

  7. #10

    Avem si pe Bucale din astia, un restaurant de la care dam comanda de mancare la munca.
    Daca vrei o carbonara/milaneze, te intreaba cu ce paste le vrei: spaghete, penne sau paste?

  8. #11

    N-am mai fost pe acolo din 2003 și nu-i duc lipsa.

  9. #12

    Acu’ fiecare face ce vrea cu banu lui. Mananca ce vrea, se duce unde vrea. Da’ totusi nu ma pot abtine: ba frate, cata prostie tre sa zaca in tine, ca sa dai patruj da lei p-un polonic de ciorba?!? Si din chizda de sirena daca ar fi facuta si tot e exagerat.

  10. #14

    Ca exemplu aș lua Vadu/Corbu. În 2016/2017, într-o zi de vară erau cam 10 oameni pe km liniar de plajă.

    Asta nu e nimic.
    Până în 2015-16, la Corbu nu mai era aproape nimeni începând cu 20 august. Sunt curios cum va fi anul asta, când granițele sunt deja deschise, se poate călători fără certificat verde, iar Grecia estimează că vor veni cam un milion de români.

  11. #15
  12. #16

    vama veche a fost mereu un gunoi
    mamaia e un kitch horror de pe vremea lui mazare
    navodari este un monstru cu tentacule multumita lui chitac
    vadu si corbu vor veni tare din urma, in 5 ani se va alege praful si de ele
    mai ramane sudul litoralului, unde pe ici colo mai sunt cateva oaze de civilizatie, dar vama veche NU, efectiv fucking NU, e mai rau ca-n thasos acolo 🙂