n rezoluţia de clasare transmisă de parchet, se arată că s-a constatat că în evidenţa DSP Constanţa nu au fost identificate cazuri de infectare cu noul coronavirus care să fi fost legate de oficierea slujbelor religioase şi nici nu au existat suspiciuni de infectare în rândul preoţilor din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului. Totodată, procurorii au mai constatat că infracţiunea prevăzută de Codul Penal nu a fost săvârşită de către reprezentanţii Bisericii, întrucât aceştia nu au încălcat măsuri stabilite expres prin lege. În astfel de situaţii, analiza juridică prevede necesitatea existenţei unor măsuri de prevenire sau combatere a bolii cu caracter imperativ şi nu caracter de recomandare. Prin urmare, recomandările diverselor instituţii nu pot constitui bază legală pentru încălcarea unui articol din Codul penal

Să ne înțelegem, da? Instituțiile dau recomandări diverse, dar nu e bază legală pentru încălcarea codului penal, da?
Și atunci cum avem atâtea dosare penale pentru zădărnicirea răspândirii bolilor, bazate pe recomandările diverselor instituții? De ce simplul cetățean, mic și prost, e la mâna polițailor justițiari, iar mizerabilul ăsta penal de Teodosie, care împrăștie COVID cu intenție, este bine mersi și nu poate fi urmărit?

Și da, cineva de la Constanța ia șpagă grasă de la BOR, pentru că jnapanul ăsta de Teodosie e cunoscut ca un cal breaz pentru infracțiunile lui care ajung, ÎNTOTDEAUNA, neurmărite de nimeni.

Explicați-mi, vă rog, poate sunt eu prost.