Stăteam eu strâmb și judecam drept, zilele trecute și mă gândeam la o chestie legată de concursurile tv. Citeam ceva legat de nușce concurs de glume recent, câștigat de un băiat cu priză la populație și care de abia i se difuzase ultimul episod, cel câștigător.

Ce nu înțelegeam eu este cum mai votăm noi prin SMS, dacă emisiunea e filmată în urmă cu câteva luni? Desigur, am găsit un cringefest de explicație, cum că ar fi filmată câte o variantă, cu fiecare finalist și se difuzează aia care a câștigat. Sincer să fiu, nu cred că e o explicație validă, nu cred că veniturile din SMS-uri justifică o asemenea mizerie și nu cred că concurenții ar atât de jos încât să se preteze la o asemenea mizerie. Nemaivorbind de inutila prezență a juraților, care ar însemna că au zero influență și sunt acolo doar ca să avem pe cine înjura.

Ce vreau să zic e să nu mai dați banii pe șmenării de astea, că nu faceți decât să donați, ca niște fraieri, pentru niște băieți deștepți, care vă disprețuiesc doar pentru că existați.