Stăteam eu strâmb și judecam drept, zilele trecute și mă gândeam la o chestie legată de concursurile tv. Citeam ceva legat de nușce concurs de glume recent, câștigat de un băiat cu priză la populație și care de abia i se difuzase ultimul episod, cel câștigător.

Ce nu înțelegeam eu este cum mai votăm noi prin SMS, dacă emisiunea e filmată în urmă cu câteva luni? Desigur, am găsit un cringefest de explicație, cum că ar fi filmată câte o variantă, cu fiecare finalist și se difuzează aia care a câștigat. Sincer să fiu, nu cred că e o explicație validă, nu cred că veniturile din SMS-uri justifică o asemenea mizerie și nu cred că concurenții ar atât de jos încât să se preteze la o asemenea mizerie. Nemaivorbind de inutila prezență a juraților, care ar însemna că au zero influență și sunt acolo doar ca să avem pe cine înjura.

Ce vreau să zic e să nu mai dați banii pe șmenării de astea, că nu faceți decât să donați, ca niște fraieri, pentru niște băieți deștepți, care vă disprețuiesc doar pentru că existați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.