Ca principiu de funcționare, sunt pro uniforme, cel puțin până în clasa a 8 a. Dispare una din metodele stupide de individualizare pe baze mercantile, parada modei între pisicuțe de bani gata, fluturatul de țoale scumpe prin fața unor copii care nu au, probabil, bani, nici de o eșarfă. Desigur, pentru elevii săraci va fi o cheltuială în plus, haine puține, care se vor uza mai repede.

Din păcate, chestia asta a mai fost și întotdeauna se va ajunge la alte individualizări. Așa zisele școli tari (care sunt un căcat tari, sunt tari pentru că își duc acolo plozii părinții cu bani) vor băga niște uniforme care vor costa cât un plămân și un rinichi, obligatoriu de cumpărat de la un singur furnizor, cel care va decarta șpaga aferentă directorului școlii. Și tot săracii vor fi cei care vor suferi, obligați fiind să vândă un rinichi și juma de ficat ca să poată să aibă uniforma de la Lazăr sau alte instrumente de astea de extorsiune a unui degajament.

Vreți uniforme în școli?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.