ponta-sponsorizat

Aș fi teribil de curios să aflu, pentru că face o treabă îngrozitor de proastă, toată prezența pe internet a lui Mickey Maus este complet compromisă, numai postări imbecile, urări de oameni cu iq subdezvoltat și, colac peste pupăză, acțiuni de genul ăsta.

Păpușică, tu care de ocupi de acest cont (că bărbat nu ai cum să fii, bărbații au un ascuțit simț al ridicolului), ești foarte slabă. Total incompetentă și deloc isteață. Locul tău e în centrul vechi, la debarasat mesele, nu la o muncă ce îți depășește total capacitățile intelectuale.

Cât despre PSD, care chiar nu realizează că publicul de pe internet e cu totul altul față de coceaniștii de la țară și că atacuri de acest gen chiar nu au cum să nu fie sancționate, își merită soarta cu vârf și îndesat.

În altă ordine de idei, cineva să îi sedeze pe acest neamț cinstit, ca să nu mai trebuiască să dea declarații publice.
Nu ai cum să spui că tu ai făcut 6 case din meditații iar despre colegii tăi profesori, care nu au făcut, să spui doar Ghinion

Momentan, se merge cap la cap, cu prostia înainte.
În poză e fiul lui Ioan Rus, cu o intelectuală rasată.

ioan rus junior

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.