Clotilde Armand a zis ieri că au fost ridicate 4250 de mașini în intervalul 2021-2022. În medie 12 pe zi, în tot sectorul 1.

Pe 15 februarie scria că s-au ridicat PESTE 100 de mașini (aplauze) de la începutul anului. Adică două pe zi, în medie.

A trecut de la o medie de 12 pe zi la două pe zi. S-a întâmplat ceva, oare? S-a demoralizat poliția locală? A obosit, a intrat în depresie? A intervenit și mai multă lene? Observați și pozele selectate la ambele postări, nu ridică mașini de săraki ca să joace cartea cu mafia și cu nesimțirea posesorilor de mașini de lux.

Printre postările cu Șora, Ucraina și obsesia pentru F*rea, care nu mai e primar de doi ani, ar merge și un raport mai puțin vag despre câte amenzi s-au încasat. Pe zi, ca să vedem cifrele alea neagreate, care deocamdată arată că sectoriștii stau cam degeaba.

Știu că duamna Armand e plină de sesizări din partea locatarilor din Greenfield, care în niciun caz nu-s niște oligofreni care s-au mutat la mocirlă, fără să se gândească unde-și dau copiii la școală și cum ajung la muncă, nu, doamne ferește.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.