Aştept de pe 6 August 2008 acest moment. Şi eu nu sunt un tip răbdător, în general. Dar am vrut să demonstrez ceva atât de vizibil pentru mine la vremea respectivă, încât aproape că ţipa să iasă.

Delectaţi-vă:

Sint cei ce se lauda ca fac averi cu blogul. Au cei mai multi cititori. Peste 1000 pe zi.

Blogosfera romaneasca e dominata de un sistem bine pus la punct, stil mafiot.

Se lauda adeseori cu drumurile facute in strainatate, obiectele testate de ei la “rugamintea” unor mari firme. Emit judecati de valoare, ei, care sint niste pusti corditi

Blogurile lor sint niste site-uri extrem de colorate, pline de tot felul de linkuri, de anunturi, de stiri, de recomandari

Mi s-ar parea ciudat ca o companie serioasa sa-i dea bani unuia care are blog pentru retardati.

“Greii” isi consolideaza pozitia pasandu-si cascavalul intre ei pe bloguri.


Asta a fost atunci, în august. Altă lume, altă viaţă. Acum, situaţia s-a schimbat.

Dragii mei, azi am fost invitat sa-mi dau cu parerea despre (blogul nostru are greutate) o campanie demarata de

Bannerele publicitare incepusera sa se inmulteasca, asta inseamna ca blogul e apreciat si citit. Ma bucur, multumesc. In fond, blogul asta la care scriu cu drag poate sa-mi aduca si bani

De azi am un banner in stanga, ultimul de sus in jos. Tigara electronica. Cica (spun producatorii) e o etapa de trecere

L-aţi urmărit pe al dumneavoastră preaminunat, DONO. Cel care acum are un site care contine culorile, albastru, mustar, rosu, roz si multe altele.

Ce s-a întâmplat de atunci, Dono? Blogosfera nu mai e o mafie? Sau ai început să faci şi tu parte din mafie? Oare să fi fost acea limită de 1000 de unici distanţa dintre mafie şi oameni de bună credinţă? Sau te-au spurcat banii şi ai decis că e mai bine cu ei decât împotriva lor?

Desigur, glumesc, îmi place Dono, îl consider un amic virtual, îmi place foarte mult cum scrie şi e singurul care poate rivaliza cu comunitatea mea de useri.

Am vrut doar să subliniez că nu e bine să arunci cu piatra în cineva înainte de a-l cunoaşte cu adevărat.
Pentru că în timp, într-o atmosferă fără frecare, piatra face înconjurul planetei şi te va lovi tot pe tine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.