Acum vreo câțiva ani, cred că 2, parcă, Huawei făcea mișto de Apple, care tocmai își lansase noul telefon, ceva cu vreo 2 lentile, iar Huawei sublinia că le-au furat lor tehnologia Leica, deja instalată pe nuștiuce telefon al lor. Între timp, am avut Huawei, m-am lămurit despre pozele pe care le face. Furt pe față.

Anyway. După ce Apple și-a lansat iPhone X-ul(link afiliat), părerile au fost împărțite. Eu m-am jucat cu el, nu văd nicio chestie senzațională, degeaba îl ai în sticlă și arată miraculos de bine, dacă trebuie să îl pui obligatoriu în husă, altfel dai pe reparații mai mult decât pe telefonul nou. Iar șanțul ăla din vârf, din punct de vedere al OCD-ului meu, îl face complet inutilizabil.

Desigur, asta este exclusiv o opinie personală, biasată de nevoile și experiențele mele. Ceea ce se vede foarte bine în vânzările aparatului și nu doar atât.

Pentru că chinezii, inventivi, cum îi știm, au furat rapid designul și acum și-au lansat propriile game de iPhone X, doar că mai ieftine și cu Android. Nu râdeți, e o piață de acoperit, piața celor ce vor să crezi că au un telefon de 1300 de dolari/euro, doar că la jumătate. Pe masă la mall sau la benzinărie nu se vede.

Dap, exact așa arată Huawei P20(link afiliat) și noul OnePlus 6. Complet diferite de iPhone, nu?

Oricum, OnePlus m-a pierdut de client la faza asta. În niciun caz nu intenționez ca, atunci când îmi voi schimba telefonul, să cumpăr o chestie cu așchia aia în vârf. Probabil mă voi întoarce la Samsung, că m-am săturat să fiu abuzat de nonameuri.