Un punct de vedere foarte corect al lui Gaben. Gimnastele sunt condamnate de la 4 ani de către părinți demenți, la o viață de durere și chin. Am văzut de vreo 2 ori în viață gimnaste. Au 1.30 cu tot cu păr și niște pumni mai mari decât ai mei. Să nu credeți că imaginile cu copii chinezi, de la antrenamentele de gimnastică, sunt singulare. Aceasta e modalitatea de antrenament accceptată și bănuiesc că nu poți să obții motilitate și mobilitate rugând frumos copilul.

În schimb, procuratura e pe urmele tipului care l-a băgat pe fi-su în cartea recordurilor, drept cel mai mic culturist. Pentru că acelea sunt rele tratamente aplicate minorului. Mniorul trebuie doar să se odihnească și să se joace pe xbox.

23 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Din pacate istoria este plina de exemple care dupa o perioada, mai scurta, mai lunga, au fost reevaluate (un termen la moda)
  www.descopera.ro/cultura/8153862-cand-frumusetea-inseamna-suferinta

  Cine stie, poate peste cativa ani, se vor lua masuri si in cazul copiilor care sunt fortati in diferite sporturi

  0

 2. #2

  am fost si io la balet cind eram mica, dupa fo 5 sedinte am facut crize era super dureros si m-am carat

  0

 3. #3

  Sincer aveam o viziune tip “procuratura”. Odata cu postarea ta mi-am schimbat punctul de vedere!

  0

 4. #4

  Fara un pic (mai multa) suferinta, copilul, omul si orice altceva in between, nu poate cunoaste valoarea castigului sau (fie bani, recunoastere, recorduri, etc.)

  0

  • #5

   Eu propun ca toti angajatii sa fie tratati ca niste sclavi la propriu (incepand cu legatul in lanturi) ca atunci cand isi primesc salariul sa cunoasca valoarea castigului.

   0

  • #6

   AlexC, tu trollezi sau chiar asa esti tu?

   0

  • #7

   si o cana de apa la fiecare mila de bumbac cules.

   0

 5. #8

  Problema mai grava e ca acel copil culturist va continua sa faca acele exercitii pentru ca i s-a impamantenit in minte.

  0

  • #9

   Și dacă va continua să le facă și la maturitate, ce? Este vreo problemă cu asta? Nu că le face aste marea problemă, ci vârsta la care le face!

   0

 6. #10

  Eu nu inteleg de ce nu pun limita de varsta la gimnastica, gen 18 ani. De ce trebuie sa concureze fetite de 14-16 ani sau cat e limita acum?

  0

  • #11

   PS: era o tipa din Uzbekistan sau ceva de genul care lua medalii pe la 30+ ani, deci se poate si asa. Dar peste tot sportul de performanta inseamna munca multa si distrugerea corpului, nu sanatate.

   0

  • #12

   “tipa” din uzbekistan lua medalii de mila. Fi-su era bolnav grav si tuturor li s-a facut mila de ea. NU era o valoare deosebita.

   0

 7. #13

  pai da, si injurati folbalu’, ca ”ala nu mai e sport”. na sport.

  0

  • #14

   “folbalu'” in mod sigur nu e sport.

   0

 8. #15

  un subiect care ma depaseste si nu am nici macar o parere doar pentru mine… :-??

  0

 9. #16

  arhi, tu esti cel mai mare troll care a existat in online-ul rromanesc.

  cand bagi articole ca asta, ma intreb ce rost mai are ca dejectii gen blue sa vina tot aici si sa toarne basculante de cacat peste parintii ei adoptivi, povestind cum a fugit de-acasa, fiindca aia voiau sa scoata om dintr-un jeg. (jeg care dealtfel n-a ezitat sa-si demonstreze trasatura esentiala, inutila si absolut gretoasa de jeg…)

  0

  • #17

   Tu nu esti zdravan? De cema faci dejectie, dobitocule? Parca era vorba ca nu ne mai lasa Arhi sa ne jignim ca la usa cortului dar se pare ca m-am inselat.

   0

  • #18

   hai ma, tu te iei dupa aurache??

   0

  • #19

   @aurache: ce dai din tine spune totul despre tine….

   0

  • #20

   Arhi,
   “…fiindca aia voiau sa scoata om dintr-un jeg. (jeg care dealtfel n-a ezitat sa-si demonstreze trasatura esentiala, inutila si absolut gretoasa de jeg…)”

   acest comentariu este unul extrem si chiar rasist.
   nu este o opinie si nici o parere personala.
   este mult mai mult decat un simplu aruncat cu noroi in cineva, fapt dealtfel condamnabil aici pe blog. cel putin asa am inteles initiativa ta de acum cateva saptamani…
   atentie, nu vorbim de indecenta in comunicare, ci de rasism deosebit de grav. cel putin eu asa inteleg si interpretez comentariul lui aurache la adresa lui blue.

   eu personal ma simt lezat de un asemenea personaj (aurache), care a mai avut antecedente de acest gen.
   inca imi mai vin in minte jignirile si atacurile lui aurache la adresa handicaptilor in general si la adresa fiului meu in special.

   0

 10. #21

  am impresia ca recompensa financiara e infim de mica fatza de munca depusa, altfel n`ar fi fost cazuri ca si fetele care au pozat sexy in japonia sau fosta gimnasta care se prostitua in germania.

  0

 11. #22

  Aveti dreptate, nu merita. Auzi Arhi, sa iti dea Allah 1000 de neveste pe lumea cealalta ca am rezolvat cu macbookul ala infect!:)

  0

  • #23

   sunt fidea, as vrea sa am norocul sa imi petrec eternitatea alaturi de singura mea sotie… 🙂

   0