Mă hlizeam aseară, descoperind o consecință total neașteptată a învățământului praf din rromânia și a absolvenților tămâie, cei ce își trec bacul drept deziderat maxim, după a 3 a încercare.

În televiziunile rromânești nu își mai au locul emisiunile concurs de cultură generală. Exista ceva gunoi prezentat de liviu vârciu, fost manelist, actualmente star, în care se întrec în prostie țigani și curve, iar în rest, oha. Era pe prima tv parcă, Vrei să fii milionar, dar a decedat în pace și cam atât.

Pentru că în țară nu există interesul pentru așa ceva. Populați cu retardați find, nu se știe exact ce înseamnă cultură generală, darămite să mai fie și posedată. Și, pe lângă concurenți, există o lipsa de telespectatori, pentru așa ceva. De ce să te uiți la asemenea mizerie, când poți să hăhăi la teleeurobingo, care, mulțumim lui Moise, Avraam și Noe, a revenit la antene.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.