În general nu sunt abordat de cerşetori la semafor. Nova mea e 95% din timp plină de praf şi noroi, cu pungi aruncate cam peste tot, deci nu are nici un fel de atractivitate pentru cei care se ocupă cu strângerea banilor publici.

Cum stăteam eu ieri la semaforul de la Unirii, apare o cioară cu un puradel în braţe. Amărââââââââtăăăă, amărâtă, semidezbrăcată, cu copilul ăla mucios şi plin de căcat, degerat de frig. Aproape, zic aproape că mă făcuse să bag mâna în bord să îi dau 1 leu.

Când colo, doamna cerşetoarea se opreşte la gipanul din faţa mea (cred că în Bucureşti, jumătate din maşini sunt gipuri) şi începe să se tânguie, că n-are bani, că n-are mâncare, că moare copilul de foame, the usual stuff.

Şi se deschide geamul, apare o mână şi îi dă

1 000 000 de lei!!

Say what?? Păi dacă aia stă acolo 8 ore/zi şi prinde măcar un papagal de genul la fiecare oră, înseamnă 8 000 000 numai de la posesorii de gip. Plus ce mai strânge de la amărâţii cu Opel sau Renault.

Normal, la mine nu a mai oprit, după ce şi-a luat milionul.

Probabil a fugit să îşi ia euro, că leul e în scădere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.