Cum îţi dai seama că îţi place de munca ta? Tu eşti în deltă cu Skin, dar te mănâncă buricele degetelor să scrii pe blog şi nu ai timp, că sunt prea multe lucruri frumoase de văzut şi oameni frumoşi de cunoscut.

Revenind, am ţinut să fac un top al penibilităţilor care mi-au spart ochii în ultimele zile.

rromânii sunt hoţi şi au ipad

Pe primul loc sunt nesimţiţii de la realitatea, care au stat ei şi s-au gândit `bă, cum am putea noi profita de românii au talent`? Şi au găsit soluţia, prin concursul rromânii au ipad, concurs care are în regulamentul oficial, următoarele rânduri.

Participantii sunt incurajati sa-si exprime punctul de vedere cu privire la tema Concursului, argumentandu-si raspunsul prin indicarea motivelor care il sustin si trimitand raspunsurile la sectiunea din homepage a portalului adresata Concursului. Raspunsul poate fi argumentat in scris si/sau prin uploadarea de materiale audio-video si/sau fotografii (denumite in continuare “materiale”).

Participantii la Concurs isi asuma exclusiv responsabilitatea pentru originalitatea materialelor prezentate. Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau uploadarea unor materiale fara drepturi sau pentru care nu au acordul autorului pentru a utiliza respectivele materiale. Toata responsabilitatea revine celor care au uploadat respectivele imagini, Organizatorul neasumandu-si raspunderea pentru niciun material insusit in mod ilegal de catre Concurenti.

Înţelegeţi cum se urcă pe situl realitatea materiale fără copyright? Le uploadează userii frate, noi nu avem nici o responsabilitate, noi i-am avertizat din start să nu urce nimic fără copyright. Ia zi, bă piticu, după mintea aia a ta, ce român are copyright pe pozele şi filmele de la protv, în afară de protv? Cât de nesimţiţi puteţi fi, băi creatorilor de conţinut, situl numărul 1 în rromânia la hoţie? Concursul a fost gândit de managerul ăla al vostru, care a fost mai hoţ decât vântu?

O trupă de manelişti a cântat la nunta lui Catrina şi Vilică

Cel puţin aşa s-ar înţelege din titlul afişat mare de Libertatea, pe prima pagină. În interior scrie că marea trupă de lăutari a cântat în studioul Libertatea, fix când se înmăritau cei doi, deci e ca şi cum ar fi cântat la nunta lor. Cât de penibil să fii, serios? Chiar venind şi din partea celui mai de lături ziar din rromânia, e parcă prea mult.

Trebuie să mă învăţ să nu mai laud lucruri

Am tot lăudat eurosportplayer.ro, pentru că reuşeam, în anii trecuţi, să văd competiţia de snooker, fără să fiu nevoit să suport întreruperea finalelor de turneu, pe motiv că începe nuştiu ce turneu de gheianu pe biciclete.

Din păcate, anul ăsta nu am reuşit să vă nici o frame întreg, pentru că pur şi simplu nu a mers deloc. Intra în buffering şi la revedere, trebuia să îi dai refresh, dupăa care iar buffering în 30 de secunde şi tot aşa. Verificată de pe mai multe computere şi linii de internet. Aşa am dat eu 5 euro donaţie către eurosport.

Pentru ultima oară.