Bine, eu am o plăcere sadică să urmăresc prețurile de La Mama, în Glovo și Tazz, să admir cum cresc lună de lună cu un leuț, cu doi, știi cum e, materia primă e din ce în ce mai scumpă, se știe că cotletul cu os, 350 de grame, din care 100 de grame minim e osul, e cea mai scumpă și mai greu parte de găsit de la porc, de aia și costă 10 euro. La fel și pieptul de pui sau 11 lei un mic care are 90 de grame când în pui pe grătar și 60 când îl iei. Anyway, nu uitați să salvați Horeca, am auzit că deja sunt restaurante care amestecă tipsul printre liniile din nota de plată, pentru cine nu e atent, gata pus. Eventual, dacă ești prost, prost, mai treci odată și un tips de mână, procentaj la tipsul deja băgat.

Dar hai să zicem că astea sunt mofturi. Problema reală e, Ce se întâmplă cu prețurile din magazine la produsele de strictă necesitate?

Ultima oară, când știam eu, prețul la achiziție era de 1.8 lei litrul de lapte. Lapte din care sunt scoase toate alea din care se faz branzici, creme și alte specialități, vândute la prețuri astronomice, după care e vândut, cu o concentrație de 3.5% grăsime, la preț de aur. What. The. Fuck?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.