Răspunsul oficial al emag.ro

Salut, Arhi. Pe scurt, motivul pentru care eMAG si Flanco au organizat pentru 22 nu este pentru ca romanii nu se asteapta la o data anume, ci pentru ca anul asta 29 s-ar suprapune ca organizare cu 1 decembrie, ceea ce ar duce la intarzieri pe livrari si o experienta nefericita pentru clienti care ar primi produsele in jur de sfantul nicolae.

Asa, toate livrarile se vor face pana pe 1 decembrie si oamenii le vor avea rapid.

Mi se pare ciudat anunțul emagului de a organiza black friday pe 22 Noiembrie, în loc de 29. Iar declarația lui Iulian Stanciu, Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday mi se pare puțin ilară.

Oamenii vor și Crăciunul sau Învierea, dar asta nu înseamnă că le schimbă ziua pentru că pot și vor. Bine, e clar că e o diferență între cele două exemple, dar grosier, cam asta înseamnă.

Sunt absolut convins că nu acesta este motivul, ci e vorba de rațiuni pur economice. De ce să concurezi într-o singură zi cu toate magazinele IT de pe piață, când poți să ai ziua ta personală și să mai vinzi ceva și de Black Fridayul real, nu? Pentru că poți și îți permiți și ești Amazonul României.

Curiozitatea decisivă va fi de fapt câte magazine își vor modifica programul, pentru a se alătura evenimentului Emack Friday?
Mă aștept la multe.

reduceri

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.