Se dă acest anunț de job, postat de un bucătar celebru prin românia, o dată pentru că a fost la ceva concurs tv și o dată pentru că a dat de gard unul din restaurantele bune din românia.

Deci are nevoie de un om care să știe Photoshop, poate Lightroom, să știe Adobe Premiere, să știe să facă fotografii pro și să știe și să filmeze. După care să le editeze și să le posteze în social media și, iată, larghețe maximă, nu trebuie să modereze comentarii, domnul bucătar le lasă și pe alea de hate. Să aibă și permis, că poate are de dus chestii, îl mai duce și pe domnul șef acasă noaptea, mai ia niște lăptic pentru familie, în momentele când nu editează, pozează sau filmează.

Cam acesta este modul în care sunt privite muncile online în românia. Un băiat bun la toate, mai face una alta, mai dă o mătură, mai spală mașina în pauze, chestii de astea, că doar ce mare lucru e, stă la calculator, nu e ca și cum ar munci în mod real. După care, când lucrurile nu merg, pentru că un specialist în așa ceva nu se duce să fie comisionar pentru un bucătar, decretăm regal că online e de căcat.

Nu mai zic de faptul că legea română interzice discriminarea pe criterii sexuale, deci nu poți da anunț că angajezi BĂIAT.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.