azur

Ajutăm și noi un coleg în suferință?
Salut maestru dudeist, preafericit pastafarian si făcător de minuni, Cetin!
Te abordez cu o problemă existentială, una care nu imi da pace de câteva luni bune. M-am hotarat sa trec din arestul politiei intr-o închisoare de maximă securitate si am nevoie sa pun la punct un ultim aspect.

Nu pot sa convin cu urmatoarea sotie asupra partii muzicale a fericitului eveniment. Am gasit o grămadă de formatii no name care cer 3-4.000 euro pe 3 x 45 de minute de cântat si mi se pare enorm. Voiam sa cer ajutorul Comunitătii Arhiblog in aceasta dilema.

Pe scurt caut o recomandare pentru o formatie de cover + dj + muzica populara pentru intreaga seara la un buget de 2.000 – 3.000 euro (daca exista altceva mai ieftin da’ bun… nu zic nu). Informatii de contact ale artististilor sunt foarte apreciate.

Nunta are loc in Bucuresti, dar merg si pe mana artistilor din tara daca ma incadrez in buget si sunt bine recomandati. Sper ca mesajul meu te-a induiosat suficient, mare maestru făcător de minuni spaghetice. O seara magică! Radu P.S. Scuze ca ti-am murdarit peretele, dar am zis ca sunt sanse mai mari sa vezi mesajul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.