După îndelungate studii comprehensive şi aprofundate, am reuşit să dau de urma ţiganilor, din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre. Ţiganii se împart ei în mai multe tipuri, care este după cum urmează:

Gabori – Gaborii sunt ţiganii angajaţi în poliţie. Formează un clan aparte al poliţiei, ei fiind cei care te întreabă când te opresc pe stradă Ia zî, mancaţaş, ai bolitin? Dă cuaie permisul, că să moară mama de nu îţi bag o interogaţie prin ştaţie de nu te vezi.

Ursari – Ursarii sunt băieţii veseli care te ajută când ţi-e lumea mai dragă. Vrei un telefon nou nouţ, dar fără încărcător? Se face! Vrei să schimbi 100 de euro? Ursarul te ajută! Denumirea lor de ursari vine de la delicatul îndemn către cetăţeni, când sunt prinşi cu şmenozeala: Plimbă bă ursul d-aci, că îţi mai fac un buzunar!

Lingurari – Ei sunt recunoscuţi pentru capacitatea lor de a mânca orice, de oriunde. De fapt, sportul tradiţional al lingurarilor este lingură viteză, în care competitorii se strâng în faţa unei ghene şi câştigă primul care devorează cel mai repede un tomberon.

Spoitori – Capacitatea de spoit a spoitorilor este recunoscută pe plan internaţional. Spoiesc supermarketuri, spoiesc biserici, spoiesc apartamente, ba am înţeles că în Anglia intră direct în casele oamenilor şi le spoiesc, plini de dăruire şi iubire pentru aproape, iar după ce termină, nici nu se mai mută de acolo, aşa de frumos le spoiesc.

Rudari – Rudarii au cele mai multe rude dintre toţi. Au rude la poliţie, practic din ei se trag gaborii, au rude în guvern, că doar nu degeaba îi cheamă, Botiş, Boagiu, Băsescu sau Cocoş, au rude la vamă, facilitând transferul fetelor care vor sincer să se angajeze chelneriţe în Cipru, au rude peste tot. De fapt cred că şi TU ai o rudă, nu?

Fierari – Urmaşii lui Duncan McCloud, from the clan McCloud. Nemuritori şi reci, urmează cu sfinţenie porunca There can be only one, aşa că strâng cu fervoare orice urmă de fier pe care o găsesc, pentru a confecţiona săbiile nemuritorilor care bântuie cartiere selecte precum ferentari sau socului-pantelimon.

Ceaunari – Furnizorii oficiali de ceaune de la Hogwarts, ei sunt inventatorii lui Harry Pocker. În ultima perioadă au fost alungaţi puţin din scenariu, pentru că începuse să dispară fonta şi aurul din castel. În pofida promisiunilor solemne gen Let my mother be dead right now Let me stick my dick in you if i stole something, sunt interzişi în domeniu. Ultimele ştiri îi plasează la Cotroceni, pentru că vin vremuri grele şi cine ştie când ai nevoie de o fiertură de zburătoare.

Zlatari – Sunt desigur, locuitorii satului Zlatna

Geambasi – Conduc cu toţii limuzine cu 1 cal putere, maxim 2 cai. Îi vedem în principal pe Autostrada Soarelui sau pe DN1, dând flashuri la hârburi precum Ferarri sau Mustang.

Zavragii – Ţiganii scandalagii. Sunt predominanţi în firmele de securitate din rromânia şi pun ordine oriunde se duc, după regula fratele meu ceaunar sparge casa, eu vin şi îi dau 2 în gură proprietarului care m-a angajat să o păzesc, pe motiv că nu a fost vigilent, iar fratele gabor vine şi cercetează scena scrimei la modul Ia zi praleo, ce morţii voştri aţi făcut de s-au speriatără băieţii ăia şi au fugit de-aci în pofida voinţei lor, cu haur şi alte valor? Ha? Haud?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.