Sunt fanul lui Cerecheș de 11 ani (bine, pe el îl cheamă Cherecheș, dar toată lumea îl cunoaște drept Cerecheș, pentru că a ajuns milionar și din șpăgile primite de-a lungul timpului) Omul merita să ajungă în pușcărie pentru zeci de alte motive, nu pentru un căcat de 70k euro, banii de coșniță pe-o zi a lu mă-sa, cealaltă panaramă a familiei. Mi-am dorit să ajungă la pușcărie din 2012, prima oară când am scris despre el. Așa cum îmi doresc să ajungă la pușcărie Firea, de exemplu. Mi-am dorit la Piedone, s-a întâmplat, acum e și mai bogat, și mai gunoi.

Toată panarama asta, tot circul, însă, îmi provoacă doar o stare de greață. Dacă nu îl ucide cineva în pușcărie sau dacă nu găsesc oamenii lui un judecător de la ICCJ, cei mai corupți judecători români, care să fie plătit ca să anuleze sentința sau măcar o mică rejudecare, până intervine prescripția, Cerecheș are de stat în pușcărie 3 ani și 3 luni maxim. Probabil are scrise măcar două-trei cărți, fată nevastă-sa de 2 ori și îl vedem înainte de sfârșitul lui 2025 vesel, zâmbitor, din nou primar, pentru că nimeni nu te împiedică să fii primar din pușcărie, a mai făcut asta. Multimilionar, realizat, relaxat, o să fie într-un concediu liniștit, precum Borcea pe Rahova.

Dar s-a făcut dreptate.
S-a făcut pe dreaq.

cerecheș

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.