Screenshot 2023 11 28 at 15.15.25

Primesc multe mailuri, în fiecare zi, cu tot felul de oferte penibile, de la diverse agenții de cartier sau businessuri care știu că afacerea lor valorează bani, dar copiii mei mănâncă expunere, mulțumiri multe și alte rahaturi de astea. În general le dau block din mail, add to spam, always delete și nu mă mai deranjează.

Mailul ăsta, în schimb, m-a triggăruit în mod special, pentru faza cu Acest email nu este un spam. La 6 ani, aproape, de la intrarea în vigoare a legilor GDPR, companiile încă se pișă cu jet pe el, nu au nici cea mai vagă idee cum funcționează și, în general, fac aceleași lucruri ca înainte, doar că acum nu uită să menționeze că nu e spam. Exact ca la gunoaiele cu cultură, Vai, o veste minunată, o expoziție/teatru/eveniment/film incredibil, sharuiește această veste nemaipomenită despre, pentru că tu o poți face gratis, e vorba de cultură. Sigur, noi suntem plătiți, dar nu contează, e artă. E o tipă, Mirela, i-am uitat ultimul nume, efectiv mă ucide cu mailurile astea culturale. Doamne, cât vă detest…

Anyway, da, deci aș fi trecut lejer peste el, nedeschizându-l, dacă nu îmi făcea AI-ul rezumatul în care mă anunța că acest mail nu este spam. Dar poate sunteți curioși cum sunt priviți bloggerii de către unele agenții? Vreți să vedeți ce ofertă nebună mi-a făcut doamna care mi-a trimis spamul, Emilia Iliescu, de la Nosce Group? Bine, ok, dacă insistați…

nosce group spammeri

emilia iliescu nosce group spammeri

Practic, Nosce Group, prin Emilia Iliescu, dorește să îmi trimită niște brânză de Burdufel, iar eu, pentru asta, să vă răspund sincer și direct, la zecile și sutele de întrebări care vin de la voi, legate de brânza pe care o dețin.

Așa că nu vă sfiiți, brânză away.

Ca idee, am blurat numele companiei care a avut ghinionul de a-i angaja pe cei de la Nosce Group, pentru că, săracii, nu au nicio vină și nu au de ce să fie indexați alături de incompetenți, pentru eternitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.