“Bucurestiul va avea din aceasta toamna, asemenea marilor capitale din Europa si din lume, propriul parc de distractii, Terra Park”. Acesta va fi dotat cu echipamente de ultima generatie si se va intinde pe 30.000 de metri patrati

Înarmat cu această reclamă, am purces plin de speranță spre cel mai frumos park de distracții din europa, cel mai mare și cu cele mai noi echipamente.

În primul rând am parcurs tot bulevardul Timișoara, până am reușit să găsesc intrarea, care e profund absconsă, un drumeag lateral nesemnalizat cu nimic, doar un gard desenat oarecum în genul gardurilor cu graffiti.

În al 2 lea rând ce vedeți în poze e tot parcul, no joke. Mai e în interior o hală cu niște chestii pentru pitici și un raion de pizza și hamburgheri și cam aia e. Un pătrat cu câteva chestii.

Piesa de renzistență o constituie rollercoaster-ul cu un traseu de 310 metri și 11 metrii înălțime

Analfabetismul e din citat.

Știți vechiul rollercoaster din Orășelul Copiilor de la Polivalentă? Piesa de rezistență de la Terra Park este mai mică. MULT mai mică, cu coborârea cea mai înaltă de undeva de la nivelul etajului 1. Mic. Exagerat de mic.

Poate sunteți interesați de prețuri.

La intrare cumperi un card. Intrarea propriuzisă e 2 lei. După care cumperi cardul cu minim 50 lei. Cardul are un cod de bare. Intri în parc, buf, ți-a luat 2 lei.
Cele mai ieftine atracții sunt cele pentru copii mici, desigur, 4 puncte. Problema este că dacă vrei să îl supraveghezi să nu cadă, trebuie să bifezi și tu 4 puncte, că doar ești în incinta caruselului. Deci 8 puncte, 8 lei, 80 000 să te dai într-un carusel care se rotește și punct.

La fel este la toate celelalte, adică cu plata dublă, deși nu folosești practic jucăria respectivă.

Prețurile de la mâncare.

18 puncte/lei o pizza. Apa plată, 6 puncte. Suc, 8 puncte. Adică lei.
Ca să sintetizez, să îmi dau copilul în 3 chestii de alea, să mănânce o pizza și un suc, iar eu un hamburger cu gust de grăsime rece și o apă minerală, 70 lei. Minus 3 puncte, pe care nu am avut cum să le cheltui, neexistând nimic la prețul ăsta.

Mi-a plăcut? Nu. Mic, înghesuit, cu buburuze și porcării de pe vremea lui Pandele, doar că achiziționate noi, nimic special, nici o atracție cu adevărat funny. Primul carusel puțea a pișat de îți îndoia nasul.

O să mă mai duc? Da, pentru că nu există în București, această capitală europeană, nimic de genul acesta pentru distracția copiilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.