Când am fost săptămâna trecută la munte cu Carpathia, eram singurul tăntălău din zonă care nu avea semnal la telefon de niciun fel. Băi, nimic, nu că internet, nici măcar să primesc un sms, ceva. Moment în care, nefiind prima oară când pățesc, am decis că nu voi mai folosi abonamentul de digi decât ca, atunci când se termină perioada contractuală, să îl portez.

Și mi-am luat o cartelă Vodafone, pentru că, desigur, pe munte, singurii care aveau semnal, inclusiv internet, erau cei cu Vodafone. Restul, cântam din drâmbă, la lumina lunii, în timp ce în vale hăuleau lupchii.

Well, partea bună e că am avut dinainte un îndreptar de oferte Vodafone, făcut de Răzvan. Partea proastă e că nu știam că vdf îți activează cea mai mare ofertă egală cu banii pe care îi încarci. Practic eu voiam oferta de 6 euro, dar am încărcat 8, ca să fie, în caz de ceva. Iar vdf mi-a activat automat oferta de 8 euro. Mna, nu mi s-a părut foarte cool că nu m-a întrebat nimeni înainte.

Partea bună e că oferta de 8 euro vine cu 50GB de internet și e valabilă 42 de zile. Ceea ce nu e rău și compensează stresul. Totuși, ar fi fost interesant să fii lăsat să alegi, ca să se evite kilogramele de cărnița dulce trimisă spre locațiile celor care au gândit ideea.

Overall, deși tot timpul e o speranță, Digi chiar a oprit dezvoltarea rețelei de telefonie și se bazează exclusiv pe preț. Și, deși am abonamente digi de 7 ani, pe al meu o să îl retrag din joc, că nu se poate așa. Pentru copii e ok, pot rămâne, în București merge.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.