Am devenit un fan al bookdepository.com. Gama exagerat de variată de cărţi, magazin online foarte uşor de utilizat şi intuitiv, transportul gratuit şi nu în ultimul rând, preţul cărţilor. Nu mai vreau să comentez că am plătit 8 lei la transportul gratuit oferit de emag.

Ci doar sunt foarte curios, de ce cartea e atât de scumpă în rromania? Tot timpul ne plângem că vai, devenim o ţară de analfabeţi, că liceenii citesc dar nu înţeleg ce citesc, de vor să le bage cursuri de lectură, că s-a picat la bac pe rupte, că nu avem medici.

În acelaşi timp, preţul la carte este CEL PUŢIN dublu faţă de preţurile de pe bookdepository.com sau alte situri externe. Înainte mai colaboram cu diverse edituri, pentru promovarea cărţilor, dar chiar nu mai vreau.

Ce fac editurile rromâneşti se numeşte jaf pe faţă. Nemira ce se mai chinuie să mai ofere ceva la preţuri decente, deşi am impresia că sunt în faliment ceva, reeditări la cărţi nu se mai fac (aştept jocul lui ender de 3 ani), totul e cam în paragină. Asta e, banii mei sunt buni şi în anglia.

PS: Nu îmi pasă dacă e vorba şi de tipografie sau distribuţie. Şi cărţile de dincolo tot tipărite sunt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.