Când eram mic, pe lângă că eram sărac, eram și în regimul comunist, nu aveam noi acces la benzi desenate, Marvel și alte glume de astea, în cartierul Vitan.
Singurele chestii de care auzisem erau benzile desenate cu Rahan, eroul nostru din acea perioadă. Cum lupta el Rahan cu toți oamenii răi și leii ăia nasoi, și cu crocodili și alea. Desigur, nu găseai să cumperi de undeva așa ceva, întotdeauna avea cineva revista, cumva. Tot atunci erau și revistele cu Pif și Hercule, care melodie mi-a zăpăcit creierul câțiva ani încontinuu.

Mă gândeam la asta cu supereroi după ce am văzut succesul incredibil avut de Deadpool, după lansare, plus anunțul că RDJ va fi Doctor Doom. Ca să terminăm cu RDJ, eu habar nu am cine e doctor Doom, așa cum nu am avut nicio idee despre personajele Marvel gen Thor și Loki sau Iron Man până nu au apărut filmele, pentru că nu am avut acces la benzi desenate cu ei, iar filmele de desene animate au intrat în românia după ce am trecut de vârsta necesară.

Îmi aduc aminte că RDJ spusese că era filmelor Marvel s-a încheiat, pentru el, ceea ce mă face să mă gândesc că Disney i-a dat un cec în alb ca să îl aducă înapoi, gen Scrie matale, nea Roberte, cât vrei și aia e. și uite-așa, Somehow, RDJ has returned. Bine, din ce înțeleg, e un rol care presupune o mască permanentă, deci nu poate fi confundat cu Iron Man cumva.

Și cu Deadpool…fantastică mașină de marketing a fost în spate. Iar cei doi, Reynolds și Jackman, și-au făcut treaba de promovare incredibil de bine. Efectiv toate canalele sociale au fost pline cu ei și contentul lor de promo. Pe lângă asta, între cei doi există o chimie reală, vizibilă, asemănătoare cu cea dintre Kevin Hart și The Rock, din perioada când lucrau împreună și făceau promovarea filmelor lor. Și s-a văzut, vorbeau ieri de ceva gen 400 de milioane încasate de Deadpool după lansare, ceea ce nu e rău, pentru un film care e al 3 lea dintr-o serie. Overseer îmi zice 438

Cine s-ar fi gândit că, dacă faci un film simplu, cu eroi simpli, fără femei puternice doar pentru că sunt lesbiene sau eroi principali a căror singură calitate este că și-o trag anal iar asta îi face puternici, drepți și superiori, oamenii se vor duce la film și vor plăti bani pe bilete? Acum, mizeria aia care face Acolyte are finanțare pentru încă vreo câteva sezoane de danger hair și forță lesbiană, care le lasă gravide și Palpatine alea etc.

Anyway, am făcut o introducere foarte lungă ca să vă spun că super eroul meu preferat este Blade, îmi plac toate filmele cu el, cele cu Wesley Snipes, precizez, în cazul în care or exista și altele, îmi place chiar și acel blamat Blade Trinity, cu Reynolds și Purcell care, recunosc, e un pic mai tâmpițel, dar asta e, dacă îmi place, ce pot să fac? Alas, mie îmi place și The Green Lantern, și seria Underworld, că de aia o urmăresc pe Kate Beckinsale pe Instagram… Știu că există un zvon cu Blade și Mahershala Ali, dar nu prea s-a mai auzit nimic de el și…nu știu, tipul nu mi se pare prea convingător, e ca la faza cu Falcon devenind Captain America. Bravo ție, sănătate, dar…

So, care e supereroul vostru preferat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.