Ca orice om cu sinapsele prăjite, am, desigur, insomnii, insomnii în care stau în pat, număr boi și, desigur, mă gândesc la lucrurile aiurea pe care le-am făcut în viață, mă mai cert mental cu unii și cu alții, desigur, înving fără drept de apel și rememorez penibilitățile cele mai nașpa cu care m-am confruntat de-a lungul timpului.

Sigur, pe locul 1 ar putea fi atunci când m-am mutat în Constanța și am fost la interviu la o bancă. De abia mutat, sărac mort, eram atât de sărac încât mergeam cu RATC știind că mă va prinde controlul, dar oricum nu aș fi avut bani de bilet. Tânăr, deh. Anyway, ideea e că eram disperat, se vedea pe mine că sunt disperat și, la finalul interviului, mă rugam de hasheriță Dar mă sunați, da, dacă nu trec interviul, să nu aștept degeaba, da, mă sunați? Evident, nu m-a sunat nimeni și nici interviul nu l-am trecut. Penibil rău.

Dar nu atât de penibil ca locul 1 cu coroniță, întâmplarea care m-a modelat ca om și ca bărbat. Eram foarte tinerel, pe la primele relații serioase, îmi găsisem o gagică mișto, pe care am despărțit-o de tipul cu care era atunci și care plănuia să se însoare cu ea. Evident, fiind tânăr și prost, aveam toate aptitudinile necesare ca să ajung la tabloul de perete. Așa că, într-o seară, după ce fusesem romantici (get it??), pun întrebarea pe care o pun zilnic sute de proști și rămân debusolați. Nu, nu Al câtelea am fost. Nu, aia deja știam. Adică mă informase singurică, eu am înmulțit cu 3, conform regulii și am ajuns la numărul real.

Nu, am întrebat dacă Dan, precedentul o avea mai mare decât mine. Răspuns? O, daaa, muuuult mai mare, nu puteam să o cuprind cu 2 mâini. Nu știu dacă vă imaginați exact câte corăbii mi s-au înecat în momentul acela și cum am putut să mă simt. Dar am învățat o lecție de viață dură. Niciodată să nu întrebi ceva ce nu ești pregătit să auzi.

Hai, că suntem anonimi. Care a fost cea mai penibilă chestie din viața voastră?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.