Mă uit în ultimele zile la posturile unor oameni cu ceva celebritate, care încearcă să strângă chestii, să ajute cum pot oamenii răniți, în fine, încearcă să miște ceva, cu puterile fiecăruia.

La fiecare anunț de genul ăsta, adică Se caută albumină, se caută medicamentul x sau y, se caută ulei de lacrimi de panda, OBLIGATORIU apar niște păsărici care sunt toal neavenite, nu știu nimic, nu au idee cum ajuta, DAAAAAR pasează public responsabilitatea, dând mesaj cu tag către cineva pe care cunosc ele.

sa ne spalam pe maini

Observați cum se pasează oul fierbinte de ici și colo, fără ca nimeni să facă ceva, de fapt. Și nu ar fi asta o problemă, pentru că e normal ca pe facebook să conteze likeul. Ideea e că amestecă în acest borș, în mod public, oameni care poate nu au cum, nu vor, fac parte din secta lui Menumorut și nu ajută etc.

Femeilor, doamnelor, iubitelor, păsăricilor…dacă vreți să ajutați, nu mai exacerbați asta public. Nu vă lăudați cu ajutorul vostru inexistent, doar pentru că e peretele unei celebrități. Dacă știți pe cineva, NU ÎI MAI DAȚI TAG ÎN PUBLIC, dați-i mesaj și discutați în privat. Dacă acel prieten va dori sau va putea să ajute, va ajuta. Dacă nu, nu. Nu mai puneți oameni în situații stupide, doar ca să vă mângaiați egourile.

Credeți-mă pe cuvânt, nicio celebritate nu va bate din palme, după care vă va da o medalie, pentru asta. Nu faceți decât să vă faceți de râs.

Țărăncuțelor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.