Între un bărbat şi o femeie, implicaţi într-o relaţie, de preferinţă aceeaşi?
Pornind desigur de la premiză, normală dealtfel, că bărbatul trebuie să fie mai mare ca vârstă.

Nu, nu vă umflaţi în pene. Bărbatul trebuie să fie mai mare pentru că natura o cere. Un mascul la 14 ani e un muc cu ochi, pe când o fată la 14 ani e deja aproape femeie, din toate punctele de vedere (desigur, dacă nu e deja femeie, cu ajutorul masculului anterior menţionat). Aşa că e normal ca diferenţa de maturitate să se păstreze şi în cazul unei căsnici/relaţii, pentru a putea discuta de pe poziţii egale.

În viaţă am întânit 2 cazuri de tipul acesta.
Cel în care diferenţa este mică, între 1 şi 5 ani. Diferenţa e insesizabilă, indiferent de vârstă, pentru că oricum femeile îmbătrânesc şi se stafidesc mai rapid decât bărbaţii.

Celălat e cuplul ultra matur, in care el e mai mare cu cel putin 10 ani, în care el probabil a luat-o pentru că e prospătură, iar ea a picat ori la bani, ori la vrăjeala de maestru.

Cuplurile gen Virinel şi Moni sau în care ea are vârsta lui Matusalem şi el a terminat liceul nu le iau în considerare, pentru că sunt nature freaks.

Deci, care e mai bun? Remrcaţi că îmi rezerv dreptul de a-mi da cu părerea mai la final :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.