digi energy costuri si taxa tc

Aceasta este estimarea făcută de Digi pe pagina Digicare la un consum mediu de 350 kwh, sau care e unitatea de măsură a energiei în românia. Pentru cine a văzut cum arată o factură de curent sau gaz, știe că e un fel de căutare a sfântului Graal să afli de fapt cât costă și ce unitate de măsură se folosește la măsurarea energiei. Ca să înțelegeți, e unitatea aia care corespunde cel mai bine îmbogățirii LOR.

Eu am plătit acum 10 minute factura la curent, pentru 350 kw, a fost 189.23 lei.
Sincer să fiu, nu știu dacă merită efortul sau stresul. Nu de alta, dar întotdeauna la RDS e foarte bun prețul, dar când ajungi să vorbești cu cineva de la suport, mai bine te împuști. Ca idee, încă nu mi s-a rezolvat problema cu netul. Și da, deși plătesc gigabit, nu am mediaconvertor în casă, pur și simplu tipul care mi-a montat netul m-a mințit că l-a băgat în firida din perete.

Adică, dacă la această sumă mai adaugi și taxa tv, pe care ei nu o colectează, adică 4 lei, parcă nu îmi vine să mă mut de la enel unde, cu chiu, cu vai, tot îmi răspunde cineva și se ocupă de mine. Ori, la rds cu siguranță nu se ocupă nimeni, dacă nu ai o relație.

Nu știu, de gândit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.