Vorba lui Musk, I came from poor. Bine, și familia mea a avut mine, dar ale mele nu erau de diamante, erau de alea de 0.5, ieftine, care se rupeau când le băgai în pix.
Din cauza de poor, nu am avut chiar cel mai neted start în viață, ce să zic, a trebuit să fac lucruri destul de multe, prin viață, unele penibile, altele grele.

Cel mai low lucru făcut de mine și aici mă refer la muncă în sine, că a fost incredibil de grea și extrem de prost remunerată, a fost să descarc tiruri. Sigur, tiruri am mai descărcat în viață, încă din copilărie, când descărcam tiruri de pepeni în piață la Bobocica, un tir pentru un pepene, cea mai bună afacere din viața mea. Erau pepeni de ăia verde deschis, lungi, 10-15 kile bucata, eram maxim de satisfăcut când mi-l alegeam. Și eram câte 20 de copii la un tir, munceam, dar nu neapărat.

Dar cele la care mă refeream aveau plăci de zinc. Și nu erau decât plăci ceva de gen 1 metru pe 1 metru, de cca 0.5 cm grosime. O foaie de aia, dacă îmi aduc eu aminte, cântărea vreo 35-40 de kile, ceva de genul. Și erau și unele mai mari, mai groase, de 70 de kile. Ați zice că 35 de kile nu e mult, dar încercați să luați o placă de gresie în mână și să vă imaginați că cântărește cât un sac mare de cartofi. Și că aveți de descărcat și cărat câteva mii de foi de alea.

Și, la final, să primești drept plată niște firfirei cu care îți poți lua niște salam și o pâine. Hai, poate și un bilet de autobuz. Deși era greu să ajungi la autobuz, fiind rupt pe din două.

Alte, mai grele, nu îmi aduc aminte. Mai penibile. Oh, well. Am vândut anunțuri pentru Cartea Galbenă. Era ceva rival la Pagini Aurii, nu știu dacă a rezistat mai mult de 0 lună, dacă mai ține minte cineva ce erau Pagini Aurii. Am lucrat la o firmă de valori mobiliare, crezând că voi lucra broker și lămurindu-mă că, de fapt, trebuia să caut fraieri care să îmi dea acțiunile la Fondul Proprietatea. Am cărat frigidere și mașini de spălat, pe scări, pentru un patron mafiot din Constanța, pentru 50 de euro. O lună întreagă. Au trecut toate.

Dar plăcile alea de zinc mă cocoșează și acum, când mă gândesc la ele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.