Mă uitam la doamna asta, care trăiește din vânzarea de uleiuri de șarpe esențiale către fraieri și la această ultimă găselniță cu energia stagnantă.
Și ați zice că mă enervează faptul că încearcă să prostească oameni cu energii inexistente, dar nu. Nu îmi pasă. La urma urmei, o majoritate a bipedelor pământene crede că, într-o noapte, stafia tipului care a creat pământul, s-a coborât într-un sat de evrei arabi și a lăsat-o gravidă pe o evreică ușor whory, fără să o atingă cu sperma sa divină. Iar rezultatul a fost un alb marmoreean, nu un arab maroniu, cu nas coroiat.

Nu. Îmi pasă când o… de asta, sfătuiește oameni să dea cu uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE, extrem de inflamabile, pe podoabe de brad care vor ajunge lângă chestii electrice sau, de ce nu, niște lumânărele romantice. Sau poate niște artificii jucăușe, să ne amintim de copilărie. Pentru că, evident, unineuronalii o vor băga în seamă, doar au cumpărat de la ea cele mai puternice unelte de vindecare ale omului modern. Uleiurile esențiale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.