Screen Shot 2014-06-29 at 21.36.25

Mergând la lansare la LGG3 și urmărindu-l pe englezul Head of ceva de la LG explicând plin de patos cum telefonul LG permite să activezi locația și să îți arate vreme și sugestii de restaurante și mii de alte succesuri de gen, mi-a picat fisa ce vreau eu de la un telefon, pe ce aș da banii și ce nu a făcut nimeni până acum.

Pe când un telefon cu privacy? un telefon care să mă ajute să mă ascund de Android, Windows sau orice alt sistem de operare care vrea să știe tot despre mine? Un telefon care să limitez funcțiile tuturor aplicațiilor care, dacă mă joc ceva ce implică X și 0, trebuie să le dau acces la agenda, email și primul născut, desigur, fără nici un alt motiv decât binele meu. Un telefon care să fie aliatul meu în lupta cu aplicațiile, eventual să le păcălească că mi-am dat acceptul pentru toate datele lor, dar să nu le servească nimic.

Da, aș da banii pe un asemenea telefon.
Nu, vă rog, nu mă ucideți cu blackberry, e ca și cum mi-ați spune că dacă țin la mediu, să îmi iau căruță, că nu poluează nici cât o bicicletă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.