gheiutz

Treceam printr-un mall acum câteva zile și, cât mi-am recuperat copiii de la locul de joacă, am stat la o masă să privesc oameni, distracția mea favorită.

La o masă, un cuplu destul de sărăcăcios, el la vreo 40 de ani, ea 30+, îmbrăcați el cu cămașă de aia de plastic de Cora, ea cu o rochie în foarte multe culori, probabil de plajă. Împreună cu ei, cu nasul în farfurie, băiatul lor.

Hainele de pe el? Ultimul răcnet al modei, calitatea cea mai înaltă. Desigur, New Balance în piciorușe. Moțul din față era pieptănat într-o parte și îi atârna aproape de farfurie, împiedicând-ul să își mănânce pieptuțul de puișor cu cartofior.

Știți ce mi-a atras de fapt atenția?
Deși fiul era gheiuț până în măduva oaselor și promitea clar să fie un viitor epilat, pensat și dermatografo-sprâncenat, dar cu barbă, tatăl său se uita la el cu o privire complet pierdută, era topit după el, îndrăgostit complet.

Poate e o șansă și pentru ei, cine știe…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.