Eu credeam, foarte sincer, că George Butunoiu e bolnav psihic. Bătrânețe, o scleroză mică, o demență ceva, e normal, la vârsta sa, nu ai cum să te aștepți ca să rămâi chiar sharp sharp în anii de aur ai vieții. Iar textul ăla de mai sus ar fi fost dovada faptului. Adică nu ai cum să crezi că vreo corporație mai lucrează cu tine, după ce scrii chestiile alea, insistând atât de evident pe țigani și discriminare. Nu de alta, dar corporațiile au rahaturile alea cu valorile interne, pe care sunt obligate să le urmeze.

Dar un prieten mi-a atras atenția că e posibil să nu. Noi avem un prieten, care ne e foarte drag și care e plecat la Antipozi, cu toată familia, efectiv sătul de românia. Omul e realizat, soția e realizată, copilul său este genial, verificat genial, are bani, business, tot ce vrei. Și face exact așa, în bula sa de internet. Trolleală de asta de trozneală la glezne, pentru toată lumea, fără să îi pese de nimic, aparențe sau nu, sensibilități sau nu, cui nu îi place, să tragă ușa după el.

Și da, dacă privești prin prisma asta, Butunoiu efectiv nu mai are treabă. Bani a făcut, copiii îi sunt bine, e liniștit, relaxat, așteaptă marele salt complet definit, ca marele maestru Lorin, ce ne-a părăsit pentru o civilizație mai bună.

Și, cât de mult nu îmi place mie de Butunoiu, întrebarea lui e relativ corectă. Cum angajezi, în poziții de conducere, persoane de etnie? Majoritatea celor care fac ceva cu viața lor au învățat să își ascundă etnia, iar numele sunt românești, pentru că ăia cu Mercedesa și Omida sunt doar excepții stupide. Cum faci, că la interviu de CFO nu poți aduce 1000 de oameni, cum faci pentru strungar-măturător, pentru că, în primul rând, nu ai atâția în românia și ar costa prea mult procesul de recrutare. Mi se pare o transpunere idiotică a legislației tip occident, unde ai procent de negri, gen.

Chiar e o dilemă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.