burduja prost

Ieri s-a ales imbecilul ăsta șef la PNL și așa am aflat că mai există PNL și că are o mare ofertă electorală. Practic, overall, declarația tontului mi-a atras atenția printr-un singur lucru. PNL va avea candidat propriu la alegeri, lucru care se vedea deja din ieșirile în decor ale lui Ciucu, care e clar că se visează pe scaunul lui Pache Protopopescu, înmiresmat de bășinile lui Vrânceanu Pandele Firea Șicâțiormaififost. Dacă va fi așa, sper că sunteți pregătiți pentru încă minim 4 ani cu Firea la primărie. Și zic minim pentru că, de data asta, nu vor mai fi proști și vor avea grijă ca alegerile de peste 5 ani, organizate în unitățile electorale care le aparțin, să iasă așa cum trebuie.

În rest, voiam să mai subliniez doar 2 chestii. Faptul că domnul Burduja se adresează plevei analfabete sau ceva, pentru că noi, ăștia care am mai ieșit din țară și am văzut și Madrid, și Amsterdam, și Berlin, și Copenhaga, știm că Burduja mănâncă căcat doar pentru cei ce au văzut Dolhasca din fuga căruței. Când o fi Bucureștiul la fel de dezvoltat ca Madridul de acum, oasele noastre vor fi fost demult albite în colbul drumurilor asfaltate de Negoiță și bordurate de Vidieanu, doar că Madridul va fi, atunci, cel mai probabil, localizat pe orbită sau ceva, cu lifturi spațiale și taxiuri cuantice.

Cealaltă chestie e că, de fapt, Bucureștiul nu produce, fizic, nimic. Bucureștiul este, prin lege, sediul tuturor companiilor mari din țară. Nu ai voie să ai sediu central în altă parte decât în București, asta e legea. Prin urmare, să afirmi senin că Bucureștiul produce jumătate din PIB, știind, de fapt, care e adevărul, e o mizerie strigătoare la cer, cât nu mi-o place mie de Cluj sau Timișoara.

În rest, așa cum știm, PNL socks BIC.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.